Välkommen till Twin-Flag Pins

En flagga säger mer än tusen ord ……..Hur mycket säger då två flaggor?

När du är ute och reser i världen kan det vara bra att visa varifrån du kommer - och att du är intresserad av att få kontakt med invånare i besökslandet. Det får du enkelt om du använder våra Twin-Flag Pin som du fäster direkt på ditt klädesplagg. Alla känner igen sin hemlandsflagga och så undrar man varifrån den andra flaggan är. Sverige eller Schweiz? 
Man blir nyfiken på att ta reda på om man har rätt i att det är svenska flaggan och därmed blir Twin-Flag lätt en "prat-start" och du har chansen att få en ny vän. Samtidigt ger det en diskret upplysning om varifrån du själv kommer.
Utdrag ur vår gästbok:
Så här skriver en man i vår gästbok: 
2014-03-19 17:53
Hej, Jag är numera en glad pensionär, från att ha jobbat med utländska kunder, både i privat och statlig tjänst. Tänk om jag hade haft dessa Twinflag när jag jobbade! Det finns ju en mängd känslomässigt viktiga ögonblick som passerar revy när en utlänning kommer till Sverige i vilken "business" det vara må. Ta det första insteget i det nya hotellrummet, till exempel. Att då få se en Twinflag liggandes på huvudkudden, tillsammans med den obligatoriska chokladbiten är för mig helt klockrent. Eller ta den gemensamma middagen, där gästerna var och en möts av en Twinflag vid sitt kuvert. Så har värden en liten anekdot vid middagstalet om vad flaggorna symboliserar och hur de ska användas. Suveränt! Hälsningar Per-Arne
Den senaste tiden har 2 användningssätt blivit populära:
1) Twin-Flag Norge-Persien med undertexten "Silje & Erfan" 
Alla bröllopsgästerna fick en Twin-Flag var och brudparet naturligtvis. Stor succé.Lätt för toastmastern att spinna på " olika kulturer blir en"
2) Twin-Flag Sverige-Frankrike med undertexten "Tor 70 år Hurra!" T
ill Jubilaren och alla firare vid födelsedagsfesten. Tor fan-club bildades. Tor fick också en keps med Twin-Flag av samma valör (extrabeställning)

Mer finns att läsa på gästboken....

Registrera gärna din e-mailadress så kommer du att få våra nyhetsbrev

Det finns också en modell av Twin-Flag där både företag och privatpersoner kan visa sitt företagsnamn eller       www-adress under flaggan, vilket visas på bilden nedan. Med text är det en begränsning att beställningen måse vara minst 40 st Pins.

   Twin-Flag med text - ungefär naturlig storlek 3,2 x 1,6 cm

Twin-Flags säljs dels som en Pin med stift och som Etikett med klistermärke på baksidan vilka fästs direkt på klädesplagget. Etikett beställs på Beställning" efter att du valt dina Pins. Porto worldwide ingår i alla priser upp till 40 st pins. Läs också Köp- och leveransvillkor
.

 
P.S  Ibland kan olika webläsare eller bildskärmar ge felaktiga färger, saknade symboler och skärmärken vilket givetvis inte syns på den färdiga produkten som blir korrekt återgiven liksom även vid utskrift med färgskrivare.   

Skapa dina Twin-Flag Pins här

PayPal Acceptance Mark
Företagsbyrån Twin-Flag Kb  |   Gröna vägen 101, SE-54154 Skövde Sweden  E-mail. info@twin-flag.com   |
Tel: +46(0)705484435  .  Besökare 3263
Producerad av Mild Media
© Företagsbyrån Twin-Flag

Cookies