Företag/Kundkod

Twin-Flag Pin med text kan med fördel användas av svenska företag med dotterbolag eller andra samarbetspartners i utlandet. De ger en tydlig markering om ett nära samarbete mellan länderna respektive företagen om man har Twin-Flag på kavajslaget. För utländska företag kan båda flaggorna bytas ut efter eget val. Företag (och privatpersoner) kan skriva in sin www-adress (utan www numera) i vinkeln under nedre flaggspetsarna, vilket syns på bilden nedan. Är firmanamnet för långt (max 20 tecken inkl mellanslag) kan ni hoppa över www. eftersom moderna webläsare inte behöver www för att hitta rätt. Minimibeställning med text är 100 st Twin-Flags Pin med text.

   Twin-Flag Pin med text - ungefär naturlig storlek 3,2 x 1,6 cm

Dela gärna ut Twin-Flag med text till alla deltagare under en konferens eller kundmöte. När flaggorna sitter på kavajslaget känner alla i gruppen en samhörighet utöver det vanliga, vilket gynnar förhandlingarna.
Är du representant för en ambassad, konsulat eller handelskammare kommer du att märka en förhöjd acceptans av dina affärspartners om du bär Twin-Flag Pins - du hedrar deras land med sin flagga - tillsammans med din egen på rockslaget -närmast hjärtat. Kan du fästa Twin-Flag Pins på hans kavajuppslag är er vänskap förenad för all framtid!

Är du representant för ett större företag, organisation eller förening, eller en internationell besöksmässa kan vi teckna ett enkelt avtal som gör att dina medarbetare/kunder/utställare kan beställa Twin-Flag Pins direkt från oss. De får då tillgång till en kundkod och får det pris vi kommer överens om, och som är relaterat till totalvolym.

Några kunder hara tecknat ramavtal med oss för att deras medlemmar själva skall kunna administrera sina köp. Dit  hör till exempel föreningen Svenskar i Världen - SVIV. Medlemmarna har fått sig tillsänt kundkoden eller att registrerade sajtbesökare får den på hemsidan. På grund av den samlade volymen får medlemmarna ett lägre pris om de anger kundkoden vid flaggvalet.

Twin-Flags MED UNDERTEXT för FÖRETAG beställs på den här sidan vid 100 st upp till 300 st till det pris som anges på hemsidan. Du väljer antalet i knappen "Välj Antal" För större beställningar över 300 st ber dig använda formuläret på sidan "kontakta oss",  kompletterad med de uppgifter som efterfrågas, samt  VAT-nr. för beställare i utlandet. Ange vilken volym du kan ha nytta av. När förfrågan anländer behandlar vi den och återkommer snabbt med en offert med leveranstid, pris och övriga villkor. Vill du ha neutrala varuprov köper du direkt på hemsidan och får dina utlägg återbetalad till samma konto som du betalar från, om det senare blir en order. Eftersom Twin-Flags med text är en specialanpassad produkt blir betalningen alltid med förskottsbetalning före produktionstart och att du sett några fria varuprover med text av andra kunder. Givetvis minskar priset drastiskt vid större kvantiteter! Läs också våra "köp- och leveransvillkor"

P.S  Ibland kan olika webläsare eller bildskärmar ge felaktiga färger, saknade symboler och skärmärken vilket givetvis inte syns på den färdiga produkten som blir korrekt återgiven liksom även vid utskrift med färgskrivare.  

Skapa dina Twin-Flag Pins här

PayPal Acceptance Mark
Företagsbyrån Twin-Flag Kb  |   Gröna vägen 101, SE-54154 Skövde Sweden  E-mail. info@twin-flag.com   |
Tel: +46(0)705484435  .  Besökare 3263
Producerad av Mild Media
© Företagsbyrån Twin-Flag

Cookies